parallax background


JU MIREPRESIM!
BE OUR GUEST

parallax background
 
 
 
Log in Albania eshte krijuar ne vitin 2004 si një grup kompanish qe ofron një shumllojshmeri shërbimesh ndaj klientelës Shqiptare dhe ndërkombëtare. Stafi ynë është i dedikuar ndaj cilësisë së lartë të shërbimit, disponibilitetit kohor dhe asistencës maksimale ndaj cdo nevoje të klientit.

Sherbimet qe ne ofrojme:

 

anija
Shërbime doganore nëpërmjet Agjensisë Doganore „Albakontroll“, prezente në të gjithë territorin e Shqipërisë.
2020-512
Ofrojme makina me qera në standart ndërkombëtar, nëpërmjet Surprice Car Rental dhe Rent a Car in Albania, të dedikuar ndaj klientëve të huaj dhe lokalë, prezente pranë Hotel Rogner dhe Aeroportit Nënë Tereza.
travel
Mundësojme guida të personalizuara ndaj turistëve, por jo vetëm, duke i ofruar më të mirën e vendit tonë me anë të paketave të përballueshme.
vodafone logo 2
Si distributore zyrtarë të Vodafone Albania, jemi prezent në 9 pika të Shqipërisë dhe të gatshëm për të shërbyer në kohë dhe cilësi.
post
Posta Aramex është vetëm një nga mundësitë shtesë të Kompanisë, e cila ofron shërbime postare dhe logjistike sipas standartit të Aramex Dubai.
 
 
parallax background
 
 

VENDE VAKANTE


01


OPERATOR SHITJESH

Kualifikimet
· Zoteron aftesi te mira ne shitje te organizuara me arritje Target-esh.
· Zoteron leje te drejtimit te automjetit -Tipi B.
· Njeh shume mire gjuhen Angleze; gjuhe te tjera jane te preferueshme.
· Zoteron aftesi shume te mira komunikuese dhe bashkepunon me grupin e kolegeve.
· Eshte person i pergjegjshem dhe me aftesi te mira nderpersonale.

Na bashkangjisni CV tuaj

02


PERGJEGJES I OPERACIONEVE

Kualifikimet
• Aftesi shume te mira komunikuese, motivuese dhe organizuese.
• Aftesi te perzgjedh, te zhvilloje dhe te delegoje efektivisht.
• Te kete aftesi per zgjidhje problemesh
• Te jete proaktiv dhe te kete aftesi te marre iniciative
• Njohuri shume te mira ne gjuhen Angleze. Njohja e gjuhes Italiane perben avantazh.
• Zoteron aftesi te mira ne perdorimin e paketes Office dhe programeve kompjuterike.
• Zoteron leje qarkullimi te tipit B

Na bashkangjisni CV tuaj

 
 
parallax background
 
 

Get in touch


 
ok

Phone

+355 69 203 9077
mail

Mail

marketing@loginalbania.al
map

Address

Bulevardi Deshmoret e Kombit, Hotel Rogner